Странски клинички студии ја препорачуваат употребата на Rowatinex при уринарна калкулоза

Rowatinex ефикасен во третман на уринарна калкулоза заедно со ESWL, покажаа клиничките студии…

 

прочитај повеќе

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *