22 години од основањето на ЕЛБИЈОР, 22 години посветеност

На 06 ти мај се навршија 22 години од основањето на ЕЛБИЈОР. Во изминатите години благодарение на нашата професионалност и посветеност воспоставивме соработка со еминентни светски фармацевтски компании, донесовме на пазарот во Македонија производи со врвен и проверен квалитет со цел да ја задржиме Вашата доверба. 22 години ги снабдуваме и јавните и приватните здравствени установи со квалитетни лекови, потрошен материјал и вакцини.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *