Ви нудиме вакцини со висок квалитет

Благодарение на одличната соработка со производителите на вакцини од брендот Sanofi Pasteur со почеток од 2011 година па до сега Елбијор успеа да донесе неколку високо квалитетни и тестирани вакцини на Македонскиот пазар. Ние нудиме вакцини за Б вирусот, хепатитис А, грип вакцина, вакцина за жолта треска, вакцина за инфекција предизвикана од С.Пнеумониа, вакцина за инфекција предизвикана од Х.вирус, вакцина против вирус од полиомиелитис и вакцина против беснило. Во прилог на опсегот на вакцини имаме pentovalent вакцина (Pentaxim).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *