ЕЛБИЈОР, ексклузивен увозник на Rowatinex и Rowachol во Р. Македонија

Компанијата „Rowa“, е иновативна фармацевтска компанија со германско потекло, која е основана во Ирска во 1959 година. Rowa Германија и Rowa / ROWEX Ирска се поврзани да соработуваат, особено во областа на развој на производи и трансфер на технологија.

Нивните комплементарни деловни активности е да се овозможи да се постигне намалување на трошоците, времето и ефикасноста на производството и проширување на пазарот во целиот свет. Со меѓународно присуство во целиот свет, Rowa има претставници во речиси секоја земја, со цел да се задоволат здравствените потреби на луѓето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *